De Burchtruiters

Over ons

De Burchtruiters is een rijvereniging waar lief en leed gedeeld wordt in de paardensport. De Burchtruiters is geen manege, de leden komen met een eigen (verzorg)paard of pony naar de vereniging. Wij bieden verschillende lessen aan waaronder springlessen en dressuurlessen. Deze lessen worden op verschillende dagen gegeven meer informatie hierover is te vinden onder de tab kalender >lessen.

Naast de lessen organiseren wij jaarlijks een aantal KNHS wedstrijden en onderlinge dressuur- en springwedstrijden. Meer informatie over de wedstrijden is te vinden onder de tab kalender >wedstrijden.

De Burchtruiters heeft een evenementencommissie die erg actief is. Elke maand proberen zij in de vorm van clinics, workshops of lezingen informatie over te brengen naar de leden. Natuurlijk zijn feestjes, sinterklaas, de nieuwjaarsborrel en de evenementendag vaste evenementen op de agenda. Meer informatie over de verschillende evenementen is te vinden onder de tab kalender >evenementen.

De Burchtruiters is een gezellige vereniging met actieve vrijwilligers, met als streven het de leden naar hun zin te maken en tegemoet te komen aan de wensen van de leden.